Gefermenteerde levertraan dient ter ondersteuning van het immuunsysteem en heeft een gunstige invloed op het hart, bloedvaten, cholesterol en gewrichten.
Blue Ice Fermented Cod Liver Oil, oftewel kabeljauw visolie, biedt veel voedingsstoffen. Het is een geweldige bron van de vitaminen A en D, omega vetzuren en de belangrijkste telgen uit de omega-familie EPA en DHA..

Kabeljauwlevertraan of Cod Liver Oil (CLO) is altijd een standaard supplement geweest in de traditionele Europese cultuur. Het voorzag in de behoeften aan de vitaminen A en D.

Aan de hand van een eeuwenoud traditioneel recept, heeft Green Pasture haar eigen methode voor fermentatie ontwikkeld. Deze lacto-fermentatie maakt geen gebruik van hitte of koolstoffilters. Daardoor blijven de van nature aanwezige vitaminen A en D behouden en de fragiele onverzadigde vetten DHA en EPA in de levertraan onaangetast. Dit proces van fermentatie zorgt voor de natuurlijke licht bruine kleur van de olie.

Blue Ice Fermented Cod Liver Oil, oftewel kabeljauw visolie, biedt veel voedingsstoffen. Het is een geweldige bron van de vitaminen A en D en de uit natuurlijke bron omega vetzuren (3, 6, 7, 9) en de belangrijkste telgen uit de omega 3 familie, EPA en DHA.

Resultaat 1–12 van de 29 resultaten wordt getoond